Цієї ночі росіяни атакувала Львів безпілотниками. Є постраждалі.

Цієї ночі росіяни атакувала Львів безпілотниками. Є постраждалі.
Під ранок 19 вересня російські окупаційні війська завдали удару по місту Львів безпілотниками, внаслідок чого загорівся дах промислового складу. З-під завалів дістали двох людей, вони живі.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий, пише hromadske.ua.

Спершу було відомо про одну постраждалу, але згодом з-під завалів дістали ще одного хлопця 26 років. Його шпиталізували з відкритим переломом кінцівки. Оперативні роботи тривають.

Пізніше очільник Львівської ОВА Максим Козицький уточнив, що жінка обійшлася без травм, а чоловік — у важкому стані.

Рух транспорту по вулиці Городоцькій від перехрестя з вулиці Патона до кільця в обидві сторони наразі перекритий. Там працює спецтехніка і всі відповідні служби.

У міськраді зазначили, що атаку на Львів росіяни здійснили дронами-камікадзе. Повітряна тривога в місті та області почалася о 3:39 і тривала майже 2,5 години.

Козицький подякував українським силам протиповітряної оборони й запевнив, що вони «сьогодні гідно прийняли дуже складний виклик».

Також вибухи вночі було чутно на Хмельниччині, в Одесі, Кривому Розі, Херсоні, Краматорську і Слов'янську.

Атаки по Львову

Востаннє росіяни били по Львову вночі 15 серпня. Тоді уламки ракет упали на багатоквартирні житлові будинки, було пошкоджено понад сто помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитячий садок. Обійшлося без загиблих, постраждали 15 людей.

А попередній обстріл, 6 липня, Андрій Садовий назвав найбільшою атакою на цивільну інфраструктуру Львова. Тоді загинули 10 людей, серйозних пошкоджень зазнали близько 35 будинків, зокрема багатоквартирний будинок у буферній зоні об’єкта Всесвітньої спадщини «Львів — Ансамбль історичного центру».

Джерело: https://hromadske.ua/posts/unochi-okupanti-atakuvali-lviv-zagorivsya-promislovij-sklad-ye-poraneni

Категорії: Новини Львова

19.09.2023 08:17