Росіяни в Мелітополі почали спалювати тіла ліквідованих окупантів прямо посеред міста – Федоров

Росіяни в Мелітополі почали спалювати тіла ліквідованих окупантів прямо посеред міста – Федоров
Росіяни почали спалювати тіла ліквідованих ЗСУ окупантів прямісінько посеред Мелітополя, повідомив міський голова Іван Федоров. За його словами, ворог встановив у місті мобільний крематорій, який не припиняє працювати.

«Ми бачимо тенденцію, що ворог починає приховувати свої втрати… Мобільний крематорій вони розташували в Бердянському порту. Але, на жаль, мобільний крематорій вони також розташували безпосередньо в Мелітополі на території дитячого санаторію, який вони вже давно перетворили у свій військовий шпиталь», – зазначив Федоров.

Він додав, що сморід від спалених тіл окупантів відчувають мешканці кількох районів міста. Тому що росіяни його використовують майже цілодобово.



Раніше Федоров повідомив, що у тимчасово захоплені російськими військовими міста Мелітополь Запорізької області та Генічеськ Херсонської переміщуються нові ворожі підрозділи. Він також додав, що після вибухів на мості в Чонгарі росіяни стали перекидати техніку через Арабатську стрілку, розташовану на Херсонщині та в Криму. За словами місцевих жителів, колони РФ прямували в бік Запорізької області.

Джерело: https://zn.ua/ukr/war/rosijani-v-melitopoli-pochali-spaljuvati-tila-likvidovanikh-okupantiv-prjamo-posered-mista-fedorov.html

Категорії: Новости Мелитополя

03.07.2023 16:34