В Одесі дві жінки накинулися на вуличних музикантів, які виконували українські пісні

В Одесі дві жінки накинулися на вуличних музикантів, які виконували українські пісні
В Одесі стався мовний скандал. Дві жінки напали на вуличних музикантів через те, що вони виконували українські пісні.

Про це повідомила очевидиця інциденту Юлія Городецька.



За словами жінки, дві дорослі перехожі вирішили зіпсувати виступ музикантів, почали кидатися на Юлію, яка знімала все на камеру та ледь не вибили з її рук телефон.

«Кричали про „понаїхали“. Кидалися — на мене з камерою (намагалися вибити, все за класикою), вимагали пред’явити одеський родовід та батьків», — написала жінка.

Також Городецька розповіла, що на місці інциденту була присутня патрульна поліція, щоправда представники правоохоронних органів не намагалися вгамувати російськовомних перехожих, а вирішили перевірити документи музикантів.

«Ну і повертаючись до поліції. От ви ходили перевіряти документи музикантів — сказали на предмет сепаратизму. А де ви були, коли та звєзда з ушами чіплялась до Віті? Чому ви не перевірили тих тьоть, які особо й не скривали?», — додала Юлія.

Сам музикант, Віктор Кирилов, вже декілька років виступає в центрі Одеси. Зазвичай він грає на гітарі та співає, проте зараз хлопець має травму руки, тому з інструментом йому допомагав напарник.


Джерело: https://life.nv.ua/ukr/socium/v-odesi-p-yani-zhinki-nakinulisya-na-muzikantiv-yaki-spivali-ukrajinski-pisni-video-50333202.html

Категорії: Новости Одессы

21.06.2023 13:36