Проти лідера гурту Rammstein розпочали розслідування за підозрою в сексуальних домаганнях до фанаток

Проти лідера гурту Rammstein розпочали розслідування за підозрою в сексуальних домаганнях до фанаток
У Німеччині почали розслідування проти фронтмена гурту Rammstein Тілля Ліндеманна через численні звинувачення у сексуальних домаганнях до шанувальниць.
Про це повідомляють Deutsche Welle та NDR, пише hromadske.ua.

У прокуратурі Берліна пояснили, що почали розслідування з власної ініціативи «на підставі кількох кримінальних скарг, поданих третіми сторонами», тобто людьми, які безпосередньо не причетні до ймовірних інцидентів.

Що передувало?

Кілька жінок звинуватили 60-річного Тілля Ліндеманна з Rammstein у сексуальних домаганнях, опублікувавши свої історії в соціальних мережах.

Перед цим 24-річна Шелбі Лінн із Північної Ірландії розповіла, що перед початком концерту Rammstein у Вільнюсі в травні 2022 року її запросили на так звану препаті. Там їй та іншим дівчатам запропонували алкоголь.

Під час концертної перерви член знімальної групи завів дівчину під сцену в невелику кімнату. За словами дівчини, у неї виникло погане передчуття.

«Заходить Тілль, і я відразу кажу йому: "Якщо ти тут заради сексу, я цього не хочу. Секс для мене — це щось дуже особливе". Він одразу розсердився й закричав: "Мені сказали, що з тобою все в порядку"», — розповіла Лінн.

Вона каже, що може згадати лише фрагменти того, що сталося пізніше на концерті. Повернувшись у готель, дівчина виявила синці на своєму тілі.

«Я майже на 100% упевнена, що мені дали наркотики, тому що я ніколи раніше не відчувала такого», — заявила дівчина.

Журналісти NDR та Süddeutsche Zeitung з’ясували, що існує ціла система, за якою на концертах Rammstein жінок спеціально вербують для сексу з Ліндеманном.

Понад десять жінок розповіли NDR та SZ про те, як до них зверталися кілька людей з оточення лідера гурту, часто через Instagram або на самих концертах, із пропозицією відвідати вечірки після шоу. Численні скриншоти з чатів WhatsApp та Instagram, а також фотографії підтверджують заяви жінок.

YouTube-блогерка Kayla Shyx також розповіла про подібну вечірку після концерту.

«У цій кімнаті був лише алкоголь і два дивани. На цих диванах сиділи вісім дівчат (...) Тоді [одна] дівчина сказала: “Він також заходить сюди й вибирає своїх фавориток, з якими хоче займатися сексом”», — описала вечірку блогерка.

NDR зазначає, що гурт Rammstein розлучився з асистенткою Оленою Макеєвою, яка, як підозрюють журналісти, вишукувала дівчат для сексу з Ліндеманном.

Сам Ліндеманн заперечує звинувачення та вважає їх наклепом. Деякі шанувальники гурту не побачили проблем у потенційних вечірках між Ліндеманном і фанатками, оскільки всі дівчата були старші за 18 років, і, на думку прихильників Rammstein, знали, що йдуть на зустріч зі співаком.


Джерело: https://hromadske.ua/posts/proti-lidera-gurtu-rammstein-rozpochali-rozsliduvannya-za-pidozroyu-u-seksualnih-domagannyah-do-fanatok

16.06.2023 15:12