Кадиров стверджує, що Делімханов знайшовся і «навіть не поранений»

Кадиров стверджує, що Делімханов знайшовся і «навіть не поранений»
Маріонетка Кремля в Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що його поплічник, депутат держдуми країни-агресора Адам Делімханов «живий-здоровий і навіть не поранений».

Кадиров опублікував у Telegram відео з Делімхановим, намагаючись довести, що з тим усе гаразд. При цьому, як зауважили журналісти російської служби Бі-бі-сі, на моменті, де Кадиров нібито каже про «фейк» щодо смерті Делімханова, видно склейки, а рухи його губ не співпадають зі звуком.

Водночас кремлівські пропагандисти ТАСС написали, що Делімханов нібито перебуває в Україні, а не поруч із Кадировим.

У себе в Telegram-каналі Кадиров написав, що нібито від початку знав, що з Делімхановим, але «вирішив продемонструвати всім, насамперед українцям, до якої міри опустилися їхні засоби масової інформації». Кремлівська маріонетка також заявив, що бойовики Ахмата «зміцнюються на кордоні Росії в Бєлгородській області».

Раніше військовий ЗСУ, політолог Кирило Сазонов, посилаючись на розвідників ССО підрозділу Бандерлоги, заявив, що Делімханова знищили в окупованому Приморську Запорізької області. За кілька годин портал міноборони РФ написав, що в Держдумі стверджують: Делімханов «поранений, але живий».

Кадиров заявив, що Делімханов не виходить на зв’язок і він готовий «щедро винагородити» українську розвідку, якщо ГУР розповість, «по якому саме місцю та по яких позиціях було завдано удару, щоб таки зміг знайти дорогого брата».


Джерело: https://nv.ua/ukr/world/countries/delimhanov-zhiviy-kadirov-stverdzhuye-shcho-znayshov-pravu-ruku-ostanni-novini-50331908.html

15.06.2023 15:03