Партизани Криму кажуть, що окупанти і колаборанти тікають із півночі півострова

Партизани Криму кажуть, що окупанти і колаборанти тікають із півночі півострова
Кримські партизани повідомляють, що колаборанти і росіяни масово виїжджають із півночі тимчасово окупованого півострова.

Партизанський рух Атеш у Telegram повідомляє, що частина окупаційної адміністрації Армянська виїхала вглиб Криму. Також, за їхніми даними, приїжджі росіяни тікають з території українського півострова.

«Росіяни, які поїхали, виїжджають із північних районів Криму, до себе на болота. Особливо це помітно в Армянську і Джанкої. Не готові воювати за свій новий дім», — ідеться в повідомленні Атеш.

Також партизани переконані, що окупанти явно стривожилися рухом військ на півдні України. Вони, за даними Атеш, готуються до оборони і шукають диверсантів.

«Правоохоронні органи» окупантів посилюють контррозвідувальну діяльність на півострові: значно частіше стали перевіряти документи та машини. Особливо в Джанкої та Армянську", — додали партизани.

Раніше голова Херсонської ОДА Олександр Прокудін повідомляв, що росіяни готують провокацію на заводі Кримський титан в окупованому Армянську.


Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/partizani-atesh-povidomlyayut-shcho-okupanti-ta-kolaboranti-tikayut-novini-ukrajini-50331644.html

Категорії: Новости Херсона Новости Джанкоя

14.06.2023 16:27