Зеленський не став говорити про результати боїв останніх днів на Донбасі та півдні

Зеленський не став говорити про результати боїв останніх днів на Донбасі та півдні
Президент України Володимир Зеленський не став говорити про результати боїв на півдні та сході останніх днів.

«Авдіївка, Мар'їнка, весь схід, ситуація на півдні, ситуація після підриву росіянами дамби нашої рідної Каховки… бачимо кожну деталь, але озвучувати не сьогодні», — заявив президент.

Зеленський подякував усім військовим, які добиваються результату під час боїв проти російських окупантів.

«Донецька… дуже жорстокі бої, але є результат. Я вдячний усім, хто забезпечує цей результат. Бахмут, молодці. Крок за кроком. Дякуємо кожному нашому воїну», — заявив Зеленський.

Раніше американські ЗМІ повідомляли, що ЗСУ почали контрнаступ проти російських військ. Представники в ЗСУ повідомили ЗМІ, що було здійснено прорив до окупованої Росією території.

3 червня в інтерв'ю The Wall Street Journal президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до контрнаступу.

5 червня керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону заявила, що російські окупанти морально виснажені довгим очікуванням контрнаступу ЗСУ.

8 червня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, коментуючи питання контрнаступу ЗСУ, заявив, що Україна здатна дати відсіч військам РФ і має необхідну зброю для цього.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/zelenskiy-ne-stav-govoriti-pro-rezultati-bojiv-na-donbasi-ta-zaporizhzhi-novini-ukrajini-50330603.html

09.06.2023 12:48