Зеленський заявив, що не зацікавлений у зустрічі з Путіним

Зеленський заявив, що не зацікавлений у зустрічі з Путіним
Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не зацікавлений у зустрічі з главою Кремля Владіміром Путіним для мирних переговорів. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю Sky News.

Зеленський сказав, що «не розуміє, хто приймає рішення в Росії», і що, хоча Москва нібито просить миру, вона бреше, атакуючи Україну ракетами.

«Мені це не цікаво. Не цікаво зустрічатися, не цікаво говорити... Я дійсно не розумію, хто приймає рішення в Росії. Я не хочу воювати на російській території. Я просто хочу, щоб вони якнайшвидше припинили війну і якнайшвидше покинули нашу країну. Я можу сказати вам точно, якщо вони покинуть нашу територію, війна припиниться. Ось і все», - відповів Зеленський на запитання про те, чи допоможе зустріч з Путіним зупинити війну.

Президент України також наголосив, що люди є його пріоритетом номер один.

«Після повномасштабного вторгнення для мене [Путін] – ніхто», - заявив Зеленський, відповідаючи на запитання про те, чи не запізно для переговорів.

Раніше Зеленський сказав, що Москва дуже часто змінювала свою позицію щодо мирних перемовин з Україною. Під час Українського сніданку в Давосі він зазначив, що, як наслідок, сьогодні склалася така ситуація, що взагалі незрозуміло, з ким говорити й про що.

Джерело: https://zn.ua/ukr/UKRAINE/zelenskij-zajaviv-shcho-ne-zatsikavlenij-u-zustrichi-z-putinim.html

26.01.2023 13:30