Відключення світла 2 листопада відбуватиметься у 8 регіонах України - Укренерго

Відключення світла 2 листопада відбуватиметься у 8 регіонах України - Укренерго
Сьогодні, 2 листопада, з 6 години ранку в Україні знову введено в дію графіки погодинних відключень. Про це попереджає "Укренерго".

На цей момент Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання для споживачів:

у Центральному регіоні (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області)
у Північному регіоні (Сумська, Харківська та Полтавська області).

Графіки погодинних відключеньпередбачають, що певні групи споживачів будуть обмежувати щодня, але за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області. Графіки можна знайти на сайтах розподільчих компаній (обленерго).

Сайти обленерго можна знайти за цим посиланням.

Крім того, такі посилання на постійній основі розміщені на сайті Міністерства енергетики.

Нагадаємо, обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян.

Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням всіх споживачів.

Джерело: https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/vidkljuchennja-svitla-2-listopada-vidbuvatimetsja-u-8-rehionakh-ukrajini-ukrenerho.html

02.11.2022 08:43