Кадиров визнав втрати своєї TikTok-армії внаслідок удару по її базі у Херсонській області

Кадиров визнав втрати своєї TikTok-армії внаслідок удару по її базі у Херсонській області
Широкий розголос і публікація у соцмережах відео з наслідками удару ЗСУ по базі одного з підрозділів чеченського диктатора Рамзана Кадирова у Херсонській області змусила його публічно визнати зазнані втрати.

Про це він написав у себе в Telegram-каналі.

Інформація про знищення бази кадировців з’явилася ще у понеділок, 24 жовтня, проте тоді кремлівський ставленик у тимчасово окупованій РФ Ічкерії вирішив промовчати, лише вибухнувши черговими людиноненависницькими погрозами на адресу українців.

Як повідомлялося, внаслідок ракетного удару було ліквідовано близько 40 окупантів, ще понад 60 отримали поранення.

Сам же Кадиров наводить інші цифри, проте, з урахуванням його регулярної брехні з приводу бойових дій в Україні, їхня правдивість викликає сумніви.

«Багато хто знає, що на початку поточного тижня артобстрілу зазнав один з чеченських підрозділів. Це сталося на Херсонщині. Усі рятувальні роботи на місці завершені та є остаточний список загиблих та постраждалих. Загинуло 23 бійці та 58 поранено. Із них четверо отримали тяжкі травми», — заявив він, закликавши чеченців «не відсиджуватися вдома», а йти воювати.


Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/ramzan-kadirov-viznav-vtrati-vnaslidok-udaru-po-bazi-na-hersonshchini-novini-ukrajini-50279879.html

Категорії: Новости Херсона

28.10.2022 11:23