У вівторок у Києві не відключатимуть електрику — Кличко

У вівторок у Києві не відключатимуть електрику — Кличко
У столиці України відключень електроенергії у вівторок не буде. Про це він заявив під час телемарафону, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Вчора були деякі тимчасові відключення (електроенергії - ред.) у зв’язку з пошкодженням системи електропостачання. На сьогодні, за моєю інформацією, ми вже стабілізували ситуацію, і на сьогодні жодних відключень уже не буде», — заявив Кличко.

Раніше повідомлялося, що в регіонах, які постраждали від російських атак, що відновлюють електропостачання, може знадобитися додаткове обмеження споживання електрики.

Минулої доби Росія завдала по різних областях України більш як 84 ударів. Окупанти пошкодили об'єкти критичної інфраструктури, житлові будинки, культурні установи та інші громадські об'єкти. Унаслідок цього загинули 14 людей, понад 90 постраждали.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 10 жовтня також попросив українців з 17:00 до 22:00 намагатися не перевантажувати енергосистему та переносити використання пральної машини, праски та інших електроприладів, які споживають багато енергії, на інший час.

Джерело: https://biz.nv.ua/ukr/markets/vidklyuchennya-svitla-u-vivtorok-elektriku-v-kiyevi-ne-vidklyuchatimut-novini-kiyeva-50275984.html

Категорії: Новини Києва

11.10.2022 16:04