НАТО може вдарити по Росії ракетами та авіацією: Рау назвав умову

НАТО може вдарити по Росії ракетами та авіацією: Рау назвав умову
Міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау спрогнозував, якою буде реакція НАТО на застосування проти України ядерної зброї. Він зауважив, що за таких умов Північноатлантичний Альянс може вдарити по країні-агресору з ракет та авіації, й не обов'язково, що це буде зроблено з території нашої держави.

Під час інтерв'ю RMF FM Рау зауважив, що в такому випадку не можна виключати, що в Україну все ж будуть введені війська НАТО. Та він одразу додав, що "це не буде необхідною процедурою".

Крім цього, НАТО не повинен бити по Росії ядерною зброєю. Польський міністр лиш зауважив, що відповідь зі звичайного озброєння повинна бути нищівною для окупаційної армії.

Нагадаємо, президент Владімір Путін під час звернення до росіян 21 вересня знову вкотре заявив, що РФ може застосувати ядерну зброю. Та на цей раз подібну заяву у світі сприйняли куди серйозніше, ніж усі попередні. У США навіть розповіли, що вже розробляють план дій на випадок застосування Росією зброї масового знищення. Там зауважили, що ядерна загроза з боку РФ існує в контексті як зброї, так і загрози вибуху на окупованій ЗАЕС.

Джерело: https://zn.ua/ukr/WORLD/nato-mozhe-vdariti-po-rosiji-raketami-ta-aviatsijeju-rau-nazvav-umovu-.html

30.09.2022 09:16