Україна очікує на нові санкції проти Росії після завершення «канікул» в ЄС — Кулеба

Україна очікує на нові санкції проти Росії після завершення «канікул» в ЄС — Кулеба
Володимир Зеленський закликав світ до введення нових санкцій проти РФ через загрозу ядерної катастрофи, проте, скоріш за все, чекати на них доведеться до осені, коли відновиться так званий «активний політичний сезон» в ЄС, який зараз перебуває на паузі. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону.

За словами глави МЗС, зараз активність прийняття рішень та ведення переговорів в ЄС знизилася і відновиться у вересні-жовтні.

«Зараз у ЄС є така пауза у серпні. Це не значить, що зовсім виключилися наші партнери і робота зупинилася, але на наступний пакет санкцій ми очікуємо вже восени, після відновлення активного політичного сезону в Європейському Союзі. Зазначу, що ми вже активно попрацювали з державами, нашими друзями в ЄС, для того, щоб вони внесли відповідні пропозиції. Далі будуть переговори, за результатами яких буде новий пакет санкцій», — сказав Кулеба.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що один із способів зупинити Росію від анексії території України полягає в тому, щоб західні країни оголосили заборону на в’їзд усім громадянам Росії.

Росія ретельно готувалася до війни та початку реалізації плану переформатування світу. Послідовно формувалися запаси «консерв», вербувалися агенти впливу в багатьох країнах. Коли бліцкриг в Україні провалився, «консерви» стали розкриватися на рівні як окремих персонажів, так і цілих держав. У яких країнах і яким чином Росія закріплює сьогодні свій вплив, читайте у статті Сергія Корсунського «Україна — лише частина великого плану. Що задумала Росія».

Джерело: https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/ukrajina-ochikuje-na-novi-sanktsiji-proti-rosiji-pislja-zavershennja-kanikul-v-jes-kuleba.html

09.08.2022 12:44