У ОК Південь підтвердили завдання нових ударів по Антонівському і Каховському мостах

У ОК Південь підтвердили завдання нових ударів по Антонівському і Каховському мостах
Українські військові завдали нових ударів по Антонівському та Каховському мостах у Херсонській області, а також атакували ворожі бази.

Про це в ефірі телемарафону повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

«Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб на цьому напрямку. Він має свої результати, він має влучання — достатньо поважні - як по Антонівському, так і по Каховському мостах», — зазначила вона.

Гуменюк також розповіла про знищення ворожих баз із боєприпасами на півдні України.

«Уточнюємо, які саме з результатів наші. Оскільки ми розуміємо, що рух спротиву на окупованих територіях є досить потужним», — додала Гуменюк.

За її словами, робота партизанів та влучання ЗСУ по позиціях суттєво підривають моральний стан і значно впливають на боєздатність окупантів.

«Це — відсутність боєкомплектів, відсутність техніки, яку вони щойно завозять, а вона знову зникає, «відмінусування особового складу», якого і так ворогу бракує. Те, що вони підтягують сили та техніку, ми спостерігаємо, але їм доводиться цими резервами «латати дірки», — додала Гуменюк.

Раніше стало відомо, що ЗСУ завдали ударів по складах та штабах російських окупантів у Херсонській та Запорізькій областях.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/antonivskiy-ta-kahovskiy-mosti-potrapili-pid-novi-udari-zsu-novini-ukrajini-50261643.html

08.08.2022 11:05