ЗСУ завдали ще одного удару по Антонівському залізничному мосту в Херсоні

ЗСУ завдали ще одного удару по Антонівському залізничному мосту в Херсоні
У ніч на четвер, 4 серпня, в районі Антонівського залізничного мосту в Херсоні пролунали вибухи.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ у Telegram, опублікувавши відео.

«Попадання, схоже, були не тільки по самому мосту, а і по „гуманітарці і міндобривам“, які розумово відсталі притягли для переправи через річку. Горіли і вибухали „ковдри з подушками“ довго», — йдеться в повідомленні.

У ніч на 27 липня захисники України завдали чергового удару по Антонівському автомобільному мосту в Херсонській області. Херсонський колаборант і маріонетка Кремля Кирило Стремоусов повідомив, що міст зазнав значних пошкоджень, рух ним тепер неможливий. Колаборанти також визнали, що було завдано удар по залізничному мосту, який розташований на відстані приблизно 6 кілометрів від автомобільного.

В Оперативному командуванні Південь назвали удари по Антонівському мосту філігранними та заявили, що ЗСУ тримають під контролем стратегічно важливі логістичні й транспортні шляхи, які мають критичне значення для окупантів.

Після ударів росіяни запустили біля Антонівського мосту кілька понтонних платформ і переправа з їхнньою допомогою займає близько двох годин.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/po-antonivskomu-zaliznichnomu-mostu-buv-zavdaniy-udar-novini-ukrajini-50260956.html

Категорії: Новости Херсона

04.08.2022 16:06