200 окупантів знищені, 300 поранені: мер Мелітополя розповів про наслідки знищення військової бази у місті

200 окупантів знищені, 300 поранені: мер Мелітополя розповів про наслідки знищення військової бази у місті
Внаслідок удару українських сил по аеродрому в Мелітополі, де розташовувалася ворожа військова база, загинули понад 200 російських окупантів, ще понад 300 поранені.

Такі дані в ефірі телемарафону озвучив мер Мелітополя Іван Федоров.

Наразі окупанти залишили аеродром, там триває пожежа.

«Рашисти вкрали всі запаси крові з наших лікарень. Тепер місцевим жителям, у разі потреби, нема де взяти кров для переливання. Біля військового шпиталю, який окупанти організували на території дитячого санаторію, була черга з машин, які звозили поранених», — сказав Федоров.

За його словами, після знищення бази у Мелітополі місцеві колаборанти бояться виходити на роботу.

Удар ЗСУ змусив окупантів активно переміщати бази та ховати їх у лісосмузі.

Федоров зазначив, що на території Мелітополя є ще три ворожі військові бази, які розташовані поряд із житловими забудовами. ЗСУ про них добре знають, але розуміють, що окупанти прикриваються мирними мешканцями.

Раніше повідомлялось, що у ніч проти 3 липня Збройні сили України вивели з ладу одну з чотирьох військових баз росіян у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області. Після удару ЗСУ ворожа військова база повністю зруйнована.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/udar-zsu-po-bazi-okupantiv-u-melitopoli-mer-povidomiv-pro-naslidki-novini-ukrajini-50254363.html

Категорії: Новости Мелитополя

05.07.2022 15:23