У Маріуполі російські окупанти пом’якшили режим виїзду в бік Запоріжжя – радник мера

У Маріуполі російські окупанти пом’якшили режим виїзду в бік Запоріжжя – радник мера
Російські військові пом’якшили режим виїзду з тимчасово захопленого ними Маріуполя Донецької області у бік Запоріжжя шляхом через Бердянськ. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

“Фіксуємо пом'якшення режиму на виїзд в бік Запоріжжя через Бердянськ. Частково почали пропускати приватні авто. Ще дуже обмежено, але почали”, – написав він.

Водночас, радник мера припустив, що раптове спрощення виїзду на підконтрольну Україні територію, яке співпало з перекиданням частини військових сил ворога з території міста, може свідчити про намагання росіян прикрити свої маневри евакуаційними заходами.

“Однак, не нехтуйте можливістю. Евакуюйтесь поки є віконце”, – наголосив Андрющенко.

Він також розповів про комендантську годину, яка діє в тимчасово захопленому Маріуполі: з 21:00 до 05:00 для дітей до 16 років, і з 23:00 до 05:00 – для інших жителів міста.

За словами радника мера, окупанти можуть покарати за порушення комендантської години “трудовою повинністю” або навіть відправити в “фільтраційний табір”.

“Порушення обертається арештом з перспективою або трудової повинності на розборі сміття, або фільтраційним табором”, – заявив Андрющенко.

Джерело: https://zn.ua/ukr/UKRAINE/u-mariupoli-rosijski-okupanti-pomjakshili-rezhim-vijizdu-v-bik-zaporizhzhja-radnik-mera.html

Категорії: Новини Маріуполя

24.06.2022 19:01