Армія РФ атакує Харківську область: за добу троє осіб загинули, ще 13 поранені

Армія РФ атакує Харківську область: за добу троє осіб загинули, ще 13 поранені
У Харківській області внаслідок обстрілів російських окупантів загинули троє осіб за добу, ще 13 були поранені.

Про це повідомляє Харківська ОВА у Telegram.

Як зазначив голова ОВА Олег Синєгубов, цієї ночі армія РФ обстріляла Київський район Харкова, район ХТЗ. Пошкоджено об'єкт спортивної інфраструктури. Попередньо ніхто не постраждав.

На території області протягом останньої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновано житлові будинки та господарські будівлі.

У Чугуєві вчора поранення отримали шестеро осіб, у тому числі двоє дітей 6 та 9 років. Ще одна людина поранена у с. Велика Бабка. У Золочові одна людина поранена. У с. Андріївка Ізюмського району поранені двоє цивільних.

У Балаклії вчора двоє людей загинули. Сьогодні вранці в результаті обстрілу одна жінка поранена, ще одна жінка загинула, а її чоловік отримав поранення.

Сьогодні вранці було обстріляно село Кутузівка Харківського району, одна людина отримала поранення.

На лінії зіткнення продовжуються бойові дії. На Харківському напрямку окупаційні війська зосередилися на утриманні раніше зайнятих позицій та активізували діяльність диверсійно-розвідувальних груп.

У районі Ізюма армія РФ обстрілює цивільну інфраструктуру та готує продовження наступу у напрямку Слов’янська. Українські військові продовжують знищувати окупантів та тримати свої рубежі.


Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/harkivska-oblast-potrapila-pid-vogon-okupantiv-ye-zhertvi-ta-poraneni-novini-ukrajini-50252072.html?utm_source=telegram

24.06.2022 13:56