McDonald’s готується до відновлення роботи в Україні

McDonald’s готується до відновлення роботи в Україні
Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s, яка тимчасово припинила свою роботу в Україні після 24 лютого, готується знову відкритися. Коли це станеться — наразі точно невідомо.
Про підготовку повідомила CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова в інтерв’ю Forbes.

Вона зазначила, що наразі мережа працює над оновленням протоколів безпеки, зокрема аналізує, біля яких ресторанів є бомбосховища. Так, McDonald’s не буде працювати під час повітряних тривог — коли звучатиме відповідний сигнал, ресторани терміново мають зачинятися.

Бадрітдінова зазначає, що це досить непростий процес, оскільки ресторан — це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів.

Водночас гендиректорка не назвала строки відкриття ресторанів і відмовилася коментувати переговори з МЗС, про які раніше розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Але керівник одного з київських ресторанів McDonald’s на умовах анонімності розповів Forbes, що відкриття закладів може початися з серпня. Однак у тому разі, якщо будуть узгоджені питання безпеки.

Нагадаємо, в мережі раніше повідомляли, що її ресторани будуть закриті до кінця війни, а співробітники зараз займаються лише гуманітарною допомогою, хоча зарплати їм виплачують.

Джерело: https://hromadske.ua/posts/ne-pracyuvatime-pid-chas-povitryanoyi-trivogi-mcdonalds-gotuyetsya-do-vidnovlennya-roboti-v-ukrayini

23.06.2022 16:52