Окупанти не заплатили грошей маріупольцям, що працювали на розборі завалів

Окупанти не заплатили грошей маріупольцям, що працювали на розборі завалів
Маріупольці, які місяць працювали на окупантів на розборці завалів, заміть грошей отримали набори харчів. Це стосується і працівників окупаційної адміністрації. Люди, які винаймались на роботу в органи окупаційної влади, також ще жодного разу не отримували на руки гроші.

Про це повідомляє місцевий сайт 0629. Редакіця запевняє, що отримала таку інформацію одразу з декількох джерел.

Проте, за інформацією радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, готівкові російські гроші в Маріуполь все ж таки завезли. Просто колаборанти вирішили їх не роздавати людям.

«Росія надрукувала скільки потрібно грошей і привезла в валізах для виплат. Виплачувати повинна була адміністрація окупантів під керівництвом Костянтина Іващенка. Можливо, він і виплатив би побоюючись контролю окупантів, але. На момент перших валіз з грошима в місті з’явилась права рука куратора і справжнього очільника всієї групи агентури Петра Іванова. Виникла логічне для мраZот думка, нащо давати людям гроші, якщо вони їх витратять на їжу – дамо одразу їжу. Логічна в першу чергу через те, що Петро Іванов витратив на виборчу кампанію ОПЗЖ біля 1,3 млн. доларів США в надії повернути. При Україні – не склалося. Проте складається при росії. З огляду на те, що на металопрокат поклали око фсбшники – вирішили прибрати валізи з готівкою. У підсумку Іванов з Іващенко і Ко. Черговий раз буквально вкрали в маріупольців грошей на декілька сотень тисяч доларів», - написав Андрющенко.

Джерело: https://www.0629.com.ua/news/3411180/pisla-misaca-roboti-okupanti-mariupolcam-ne-zaplatili-grosi

Категорії: Новини Маріуполя

21.06.2022 18:50