Російські окупанти створюють штучні черги нібито за паспортами РФ у Бердянську

Російські окупанти створюють штучні черги нібито за паспортами РФ у Бердянську
Російська окупаційна влада організовує штучні черги в ЦНАПи тимчасово захопленого міста Бердянська Запорізької області, щоб показати нібито “бажання” місцевого населення отримати паспорти РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України в Telegram.

За інформацією ГУР, загарбники примусово відправляють усіх людей, що перебувають на обліку у військовій комендатурі Бердянська, до ЦНАПів, де вони мають стояти в чергах перед пунктами фотографування для документів. Тих, хто не погодився на це, спрямовують на громадські роботи.

Крім цього, упродовж поточного тижня на тимчасово захоплених південних територіях України працювала російська мобільна група радіоелектронної розвідки й радіоелектронної боротьби.

“Під час роботи зазначених груп на кожній конкретній локації в радіусі від кілометра зникав мобільний зв’язок українських операторів та блокувалась можливість перегляду українських сайтів в мережі Інтернет. Після переміщення групи з локації доступ до українських сайтів відновлювався”, — йдеться в повідомленні ГУР.

У розвідці припускають, що основною задачею таких ворожих груп є пошук людей з проукраїнською позицією та членів їхніх родин.


Джерело: https://zn.ua/ukr/UKRAINE/rosijski-okupanti-stvorjujut-shtuchni-cherhi-nibito-za-pasportami-rf-u-berdjansku.html

Категорії: Новости Бердянска

21.06.2022 09:38