«Укрзалізниця» спростувала заяву росіян про те, що їхні ракети у Києві влучили у військову техніку

«Укрзалізниця» спростувала заяву росіян про те, що їхні ракети у Києві влучили у військову техніку
Окупанти зранку 5 червня влучили у Дарницький вагоноремонтний завод (ДВРЗ) у Києві. Проте ніякої військової техніки там не було, як про це заявляли росіяни.
Про це повідомив голова «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

Він згадав заяву російського міноборони, у якому сказали, що ціль удару — отримані від східноєвропейських країн танки Т-72 та інша бронетехніка, яку нібито розмістили у вагоноремонтному заводі.

Проте Камишін наголосив, що на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які використовують для вивозу експортної продукції.

Посадовець запросив всіх журналістів 5 червня відвідати завод, щоб переконатися у цьому. «Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення. Вони хочуть перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на захід», — запевнив Камишін.

Доповнено о 22:15. Член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко поінформував, що для українських та західних журналістів відкрили двері зруйнованого Дарницького вагоноремонтного заводу. «Міноборони росії виправдовувало свій удар наявністю танків на ДВРЗ. Кожен зміг пересвідчитися в брехні росіян», — написав він.


Джерело: https://hromadske.ua/posts/v-ukrzaliznici-sprostuvali-zayavu-rosiyan-sho-yihni-raketi-u-kiyevi-vluchili-u-vijskovu-tehniku

Категорії: Новини Києва

06.06.2022 10:06