Мер Мелітополя висунув дві версії вибуху біля будинку зрадника Балицького

Мер Мелітополя висунув дві версії вибуху біля будинку зрадника Балицького
В окупованому Мелітополі російські війська, ймовірно, намагаються прибрати колаборантів, якими вони незадоволені. Це одна з версій ранкового вибуху біля будинку псевдогубернатора регіону Євгена Балицького. Крім того, міг бути опір українців.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Telegram-канал "Сьогодні".

Деталі
Як заявив на брифінгу міський голова Іван Федоров, існує дві версії ранкового вибуху авто у центрі Мелітополя:

Окупанти намагаються позбутися колаборантів, якими вони незадоволені.

"Думаю, що це рашисти роблять зачистку колаборантів, які недостатньо виконують те, що вони обіцяли. Це ми бачили в Енергодарі, Токмаку, і зараз це продовжується в Мелітополі", – сказав мер.

Опір українців разом з правоохоронними органами.

"Але цю версію ми почуємо від наших правоохоронних органів пізніше", – наголосив Федоров.

Що було раніше?
В окупованому Мелітополі Запорізької області пролунав потужний вибух. Це сталося о 7:50 ранку. За попередньою інформацією, вибухнуло у районі будинку псевдогубернатора регіону Євгена Балицького. Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь".

У мелітопольців, що проживають у районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького, тремтіли вікна та стіни в будинках.

За попередніми даними, вибухнуло в районі ТЦ "Квартал", де розташована багатоповерхівка псевдогубернатора Запорізької області Євгена Балицького. Не виключено, що спрацювали диверсанти.

За попередньою інформацією, поранення отримала донька покійного Олега Балицького (це рідний брат фейкового губернатора та зрадника України Євгена Балицького. – Ред.).

Місцеве видання "РІА Мелітополь" опублікувало кадри, на яких видно, як на ношах медики несуть поранену.

"Є інформація, що поранення отримала Євгенія Зайцева – донька покійного Олега Балицького, брата фейкового губернатора – зрадника України Євгена Балицького", – пишуть журналісти.

Загарбники огородили центральну площу, де знаходиться БК ім. Шевченка, в якому окупанти організували свою "військово-цивільну адміністрацію".

Джерело: Сегодня

Категорії: Новости Мелитополя

30.05.2022 15:10