В Маріуполі окупанти проводять перепис чоловіків призовного віку

В Маріуполі окупанти проводять перепис чоловіків призовного віку
Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя повідомляє, що вчора в Маріуполі відбулась «робоча зустріч» так званої громадської організації «Донецька республіка» (фактично мгб ) з керівниками приймальних пушиліна (здебільше місцеві мешканці – колишні голови органів самоорганізації населення, квартальні та т.і.).

В ході зустрічі було дано завдання провести окремий перепис чоловіків від 18 до 50 років та надати списки окупантів під виглядом формування «трудового резерву на розбір завалів».

Посилаючись на внутрішні джерела, радник мера міста Маріуполь повідомляє, що у окупантів є плани розпочати реальну та відкриту мобілізацію чоловіків в лині-серпні після отримання ними паспортів так званої днр або громадянства росії по спрощеної процедурі.

"У підсумку ми можемо стврджувати, що росія разом з сателітами прйняла рішення щодо поповнення мобілізційного резерву війська за рахунок чоловікі Маріуполя вже протягом найближчого часу. Тактика «баби нових нарожають» збору та використання «гарматного м’яса» в росії залишається незмінною сторіччями ." - пише Андрющенко.

Джерело: https://t.me/andriyshTime/976

Категорії: Новини Маріуполя

20.05.2022 16:37