«Вони не божевільні, вони вбивають нас свідомо»: головне з інтерв’ю Зеленського іноземним ЗМІ

«Вони не божевільні, вони вбивають нас свідомо»: головне з інтерв’ю Зеленського іноземним ЗМІ
Напередодні голова України поспілкувався із журналістам західних ЗМІ. Гоовні тези, які озвучив Зеленський публікує канал SPRAVDI:

«Росіяни розуміють, що роблять»

Я не впевнений, що вони [росіяни] там збожеволіли. Вони розуміють, що роблять. Вони створили цей світ, в якому вбивають нас і нікого не сприймають, якщо у нього інша думка.

Вони [влада рф] створили це для суспільства і самі туди потрапили.

Вони не забирають своїх загиблих, а виносять речі українців

Відрубані голови були, випадків було багато різних. І навіть коли ти розумієш, що серед них багато катів, які робили це з цивільними людьми, приходить той момент, коли тобі здається, ти все зрозумів – вони хочуть знищити тебе і твій народ. І тут ти знову не розумієш, коли бачиш на вулицях трупи їхніх солдатів, військових, яких вони залишили і кинули.

Вони ж їх не ховали, не забирали. Вони й поранених не забирали. Вони тікали. Це просто боягузливі варвари. Кидали своїх людей, щоб забрати пральні машини.

Про 10 замахів

Це лише 10 людей хочуть цього [вбивства Зеленського], це не так страшно. Я думаю, що у президента рф набагато більше проблем, судячи з відношення всього світу до їхньої політики…

Те, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять у підвалах, їх катують, у колодязях знаходили українців – я думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за ті сім'ї, які втратили близьких

Про неможливість скасування санкцій проти рф

Питання про зняття українських санкцій на двосторонніх переговорах з росією не підіймалося і не може бути підняте. Тільки після звільнення України коректно повертатися до розмови про скасування санкцій.

Джерело: телеканал Nine Network, видання iefimerida

Джерело: https://t.me/spravdi/7024

02.05.2022 11:35