Для деблокади Маріуполя потрібен реальний розклад сил - Білецький

Для деблокади Маріуполя потрібен реальний розклад сил - Білецький
Командир полку «Азов» Андрій Білецькій сьогодні в етері українського каналу «Апостроф» розповів про бомбардування Маріуполя тяжким озброєнням, зруйнований Азовсталь та умови для деблокади міста.

◾️ Людям в бункерах важко оцінити ФАБ-500, ФАБ-3000, ФАБ-5000, це достатньо складно. В будь-якому разі це фактично зброя для коврових бомбардувань, яка не застосовувалась з часів Другої світової війни.

◾️В районі госпіталів дійсно були попадання і зараз важко оцінити результати, тому що через завали туди дуже складно дістатися.

◾️Деблокада Маріуполя можлива. Для цього потрібне не тільки чиєсь побажання, а й реальний розклад сил. Зараз питання деблокади напряму прив’язано до питання битви за Донбас. Якщо зараз битва за Донбас буде виграна. Якщо росіяни втратять наступальний дух, вони втратять і можливість тримати оборону на зайнятих позиціях. Це складе ідеальні умови для де блокади Маріуполя. Питання в тому, що це не буде одна- дво- або триденна битва. Це битва, яка буде тривати на протязі декількох тижнів. Мінімально – два – три тижні.



Категорії: Новини Маріуполя

19.04.2022 20:36