Поточна оперативна обстановка на півдні України

Поточна оперативна обстановка на півдні України
Оперативне Командування "ПІВДЕНЬ" інформує

Поточна оперативна обстановка на півдні України:

На завершення п’ятдесятої доби протистояння українського народу зухвалому вторгненню, ворог продовжує практику нехтування всіма можливими нормами міжнародного права і правил ведення війни.

Так, при заходженні до населених пунктів на адмінмежі Миколаївщини та Херсонщини армія мародерів не може втриматися від зухвалих пограбувань і аморальних вчинків. А після того вкривають селище артилерійським вогнем, видаючи це за атаку Збройних Сил України з метою дискредитації української влади.

Після напружених перемовин, вдалось досягнути домовленостей з обміну полоненими в районі селища ПАСАД-ПОКРОВСЬКЕ, де 4 полонених російських військових було обміняно на 5 наших.

За поточну добу на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких бойові броньовані машини та БПЛА

На Одещині правоохоронці викрили потужне злочинне угруповання, яке знаходилось у контакті з ворогом і готувало підґрунтя для співпраці з окупантами. Злочинці проводили дестабілізаційну діяльність серед населення, намагалися проникнути до територіальної оборони і збирали дані про представників силових структур. Всі члени угруповання затримані.

В Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника маневрує і переформовується, продовжуючи тримати в ізоляції порти України та, зберігаючи імовірність ракетних ударів на достатньо високому рівні.

Тож, будьте уважні до сигналів повітряної небезпеки, дійте впевнено і правильно! Бережіть себе і своїх близьких!
А разом ми боронимо країну, щоб ситуація в ній була стабільною та контрольованою.

Разом до перемоги!

Джерело: https://t.me/verkhovnaradaukrainy/16763

Категорії: Новости Херсона Новини Миколаєва

15.04.2022 13:00