Вдалося поліпшити покриття мобільного зв’язку в Запорізькій області та на Херсонщині

Вдалося поліпшити покриття мобільного зв’язку в Запорізькій області та на Херсонщині
Оперативна інформація Держспецзвʼязку про роботу мобільного звʼязку, інтернету та цифрового телебачення в Україні станом на 13:00 1 квітня 2022 року.

▪️Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Державній службі спеціального звʼязку та захисту інформації України у повному обсязі забезпечує управління мережами в умовах війни.

▪️НЦУ за домовленістю з оператором мобільного зв’язку lifecell забезпечив полк "Азов" засобами зв’язку для виконання бойових завдань.

▪️Вдалося поліпшити покриття мобільного зв’язку в Запорізькій області. Фахівці Vodafonе значно розширили зону якісного сигналу на Херсонщині: стабільне покриття відновлене у Великій Лепетисі, Генічеську, Асканії-Нові, Чаплинці, Нижніх Сірогозах, Новій Каховці, Каховці, Бериславі та багатьох інших населених пунктах. Серед українських міст, які залишаються без зв’язку через бойові дії, змін немає. Окрім цього, частково відновлено покриття у пристоличних Ірпені та Гостомелі.

▪️Оператори повідомляють про розробку пересувних базових станцій. Вони розміщуватимуться у регіонах, де немає можливості швидко відновити зв'язок.

▪️Протягом минулої доби фахівці Укртелекому відновили інтернет-доступ користувачам у Херсонській та Чернівецькій областях. Наразі послуги надають в усіх областях, крім Луганської. Представники компанії постійно працюють над забезпеченням стабільного доступу до телекомунікаційних послуг. Загалом на мережі оператора працюють 88% районних вузлів.

▪️Інтернет-провайдери України за добу зафіксували 126 випадків пошкодження мереж або недоступності обладнання.

▪️Концерн радіомовлення радіозвʼязку та телебачення, який належить до сфери управління Держспецзвʼязку, незважаючи на труднощі в місцях активних бойових дій, продовжує трансляцію українських каналів. Супутникове мовлення працює стабільно.

Забезпечуємо зв’язок, наближуємо перемогу!

Джерело: https://t.me/dsszzi_official/2771

Категорії: Новости Херсона Новости Чаплино

01.04.2022 16:07