У зв’язку з втратами російської армії, агресор виводить окремі війська на свою територію

У зв’язку з втратами російської армії, агресор виводить окремі війська на свою територію
росія виводить окремі війська на свою територію у зв’язку з втратами більше ніж 50% особового складу. Оперативна інформація станом на 24.00 24.03.2022 від генштабу ЗСУ, пише Ukraine Now.

▪️В Азовській операційній зоні, за уточненою інформацією, в ході нанесення удару по зайнятому окупантами порту Бердянськ, знищено великий десантний корабель “Саратов”. Великі десантні кораблі “Цезарь Куников” та “Новочеркаськ” отримали пошкодження. Триває уточнення інших втрат противника.

▪️Відзначається виведення окремих підрозділів окупаційних військ, що діють у зазначеному районі, на територію російської федерації у зв’язку з втратами більше ніж 50% особового складу.

▪️Завдання окупантів щодо виходу на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей, оточення міста Київ та встановлення контролю над лівобережною частиною України не виконані. Противнику вдалось частково досягти успіху в Донецькому операційному районі, щодо продовження тимчасового утримання сухопутного коридору між ростовською областю та ТОТ АР Крим.

▪️На Поліському напрямку ворог продовжив нанесення артилерійських та авіаційних ударів, намагається відновити положення своїх сил в районах міст Києва та Макарова.

▪️Ймовірно, противник намагатиметься вчергове відновити наступальні дії у напрямку на міста Бровари та Бориспіль з метою блокування столиці України зі східного напрямку.

▪️На Слобожанському напрямку противник здійснює блокування міст Суми та Харків. Завдає ударів по об’єктах цивільної інфраструктури. Намагається поновити наступальні дії в районі міста Ізюм, несе втрати.

Джерело: https://t.me/UkraineNow/7016

Категорії: Новости Сум Новости Броваров

25.03.2022 08:56