На Житомирщіни поліція продовжує фіксувати наслідки ворожих обстрілів

На Житомирщіни поліція продовжує фіксувати наслідки ворожих обстрілів
Поліція Житомирщини продовжує фіксувати наслідки ворожих обстрілів у населених пунктах, передає Верховна Рада України у своєму Телеграм каналі.

- За минулу добу до поліції надійшло майже 900 звернень громадян. На місця подій виїздили групи реагування територіальних підрозділів та надавали необхідну допомогу місцевим жителям. За цей час правоохоронці перевірили майже 100 підозрілих осіб.

Упродовж доби поліцейські документували обставини та наслідки ворожих обстрілів в Овруцькій, Малинській та Новоград-Волинській територіальних громадах. Уранці 24 березня стало відомо про нові обстріли на півночі нашої області.

Правоохоронці продовжують працювати у посиленому варіанті, підтримуючи правопорядок у громадах області, припиняють правопорушення та встановлюють причетних до них осіб, залучаються до охорони важливих інфраструктурних об’єктів і несуть службу на блокпостах.

Поліцейські закликають жителів області зберігати спокій, користуватися інформацією з надійних джерел та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Працюємо разом задля перемоги!

Джерело: https://t.me/verkhovnaradaukrainy/12016

Категорії: Новости Житомира

24.03.2022 12:44