"Ми йдемо до перемоги": Зеленський заявив про стратегічний перелом у війні


Україна досягла стратегічного перелому у війні з Росією.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у зверненні до українців 11 березня. Він наголосив, що українці дають бій окупантам вже 16-й день – у чотири рази довше, ніж ворог планував на своє вторгнення.

"Емоції грають з людьми погану гру. Коли ми мобілізуємось, коли ми бачимо наші бойові перемоги і втрати ворога, ми очікуємо, що боротьба завершиться швидше. Що окупанти впадуть швидше. Але… Ще потрібен час. Ще потрібне терпіння. Наша мудрість. І енергія. Уміння робити свою роботу по максимуму, щоб ми разом дійшли до перемоги. Неможливо сказати – скільки днів нам ще звільняти українську землю. Але можливо сказати – ми це зробимо! Бо стратегічного перелому ми ВЖЕ досягли. Ми ВЖЕ йдемо до нашої перемоги", – наголосив глава держави.


Як підкреслив глава держави, для українців це вітчизняна війна:

"Війна з дуже впертим ворогом. Який не звертає уваги на тисячі своїх убитих солдатів. Який збирає по всій Росії резервістів та строковиків, щоб кинути їх у пекло війни. Який придумав завозити найманців проти наших людей. Головорізів з Сирії. З країни, яку руйнували так само, як зараз окупанти знищують Маріуполь і Харків, Охтирку та Чернігів, Волноваху та Ізюм".


Джерело: Сегодня

Категорії: Новини Києва Новини Маріуполя Новости Харькова Новости Чернигова

11.03.2022 14:54