У Маріуполі зустріли Потяг Єдності

 NEWS
17 лютого до залізничного вокзалу прибув символічний Потяг Єдності. Його маршрут простягався із Рахова до Маріуполя. Потяг Єдності зустрічали заступник міського голови Сергій Захаров, заступник голови ОДА Вадим Філашкін, голова Маріупольської РДА Наталія Букрєєва та студенти з державними прапорами.

Символічний потяг провіз прапор України через 12 областей. Він зробив зупинки на 15 станціях у 7 областях. На кожній зупинці прапор підписували мешканці регіону.

Заступник міського голови Сергій Захаров також залишив свій напис на прапорі. Він зазначив, що Маріуполь своїм прикладом показує силу єдності, стійкості та бачить своє майбутнє в Україні.

«Ми показуємо, як можна активно розвиватися в Україні. Ми бачимо, що лише у єдиній державі ми можемо реалізовувати масштабні проєкти та змінювати життя на краще. Наше місто – символ міцності, розвитку та змін», - наголосив він.

За словами Вадима Філашкіна, потяг підтверджує, що Украіна єдина і незламна.

«День Єднання - це гордість, майбутнє нашоі краіни та наших дітей. І це свято має бути в душі у кожного украінця», - сказав він.

Зазначимо, що прапор передадуть морякам, далі - вони відвезуть його на кораблі до Одеси. Після чого доставлять літаком до Києва і передадуть Президенту україни Володимиру Зеленському.
 NEWS
 NEWS
 NEWS

Джерело: https://mariupolrada.gov.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Рахова

18.02.2022 11:40