У Маріуполі військових привітали з професійним святом

З нагоди 30-ї річниці створення Збройних сил України в камерній філармонії відбувся урочистий захід. Привітали бійців секретарка міської ради Ксенія Сухова, заступник міського голови Аркадій Мєшков, голова Маріупольської районної адміністрації Наталія Букреєва та голова Маріупольської районної ради Степан Махсма.

«Це важливий для Маріуполя день, адже ми знаємо що таке – боронити  своє місто та державу. Маріуполь вдячний нашим захисникам за спокій та можливість розвиватися. Ви - гарантія безпеки та майбутнього України», - зазначила Ксенія Сухова. 

На заході були присутні військовослужбовці Збройних Сил, нацгвардійці, прикордонники, поліцейські, працівники Служби безпеки, рятувальники, а також волонтери та громадські діячі. Військовим Донеччини вручили почесні відзнаки міського голови Маріуполя за заслуги перед містом та територіальною громадою. 

«Професія військового - одна з найпочесніших і найвідповідальніших. Ви підняли рівень довіри до Збройних Сил, правоохоронних органів. Саме ви є прикладом для нашої молоді», - підкреслив Аркадій Мєшков.


Джерело: https://mariupolrada.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

06.12.2021 16:32