З 6 грудня всі школярі Маріуполя повернуться за парти

З 6 грудня у всіх загальноосвітніх закладах Маріуполя відновлюють очне навчання. Відповідне рішення щодо організації освітнього процесу прийнято міською комісією ТЕБ та НС. Про це повідомила директор департаменту освіти Тетяна Братчикова. 

«Таке рішення ухвалено у зв’язку з покращенням епідемічної ситуації в місті. Спостерігається стійке зниження рівня захворюваності на COVID-19. Минулого тижня з дистанційного формату навчання вийшли 1-4 класи, з 6 грудня до них приєднуються учні 5 – 11 класів. Ми рекомендуємо директорам шкіл розглянути можливість тимчасово усунути від роботи вчителів, які не пройшли повний курс вакцинації. Наше завдання – створити безпечні умови для навчання дітей та роботи наших співробітників», - наголосила Тетяна Братчикова.

Профільні служби постійно проводять моніторинг рівня захворюваності. Минулого тижня, після виходу на очне навчання початкових класів, захворіло менше ніж 2% учнів. На сьогодні всі школи готові прийняти дітей та відновити освітній процес.

Дошкільні заклади продовжують працювати чотири дні на тиждень з понеділка по четвер. Робота секцій та гуртків закладів позашкільної освіти, культури та спорту вирішуватиметься наступного тижня.


Джерело: https://mariupolrada.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

03.12.2021 16:42