Поліцейські Маріуполя вилучили у місцевого мешканця близько трьох кілограмів канабісу

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання 52-річного чоловіка та виявили у будинку наркотичну речовину рослинного походження у великих розмірах. Розпочато кримінальне провадження.

Оперативники Маріупольського районного управління поліції отримали інформацію про те, що місцевий мешканець зберігає у себе вдома наркотики.

Ухвалою Жовтневого районного суду поліцейські провели обшук за місцем мешкання 52-річного громадянина та виявили на території його домоволодіння близько трьох кілограмів канабісу.

Вилучену речовину направлено на експертне дослідження. Після отримання результатів експертизи, фігуранту буде оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за попередніми ознаками ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Досудове розслідування триває.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин та наркопритони за номером 102. Анонімність гарантовано.

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області

 



Джерело: https://dn.npu.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

03.12.2021 16:39