Поліцейські Маріуполя викрили молодика за підозрою у зберіганні наркотиків з метою збуту

17-річний маріуполець зберігав близько 150 згортків із різними наркотичними речовинами. Попередньо встановлено, що він замовив наркотики через інтернет, після чого розфасував їх та мав намір продати.

Оперативники Маріупольського районного управління поліції отримали інформацію про те, що неповнолітній мешканець міста зберігає наркотики з метою подальшого збуту.

Вчора ввечері, 25 жовтня, правоохоронці виявили юнака на одній з вулиць Центрального району. При собі фігурант мав 147 «закладок».

Під час проведення огляду, слідчо-оперативна група вилучила в хлопця 20 згортків канабісу, 94 згортки PVP-солі, 25 згортків метамфетаміну та 8 пігулок екстазі.

Зі слів 17-річного хлопця, наркотичні речовини він замовив через інтернет та хотів продати.

Вилучені згортки направлені на експертне дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліція закликає громадян повідомляти про відомі факти виробництва, зберігання чи поширення наркотиків або психотропних засобів за номером 102. Попередити розповсюдження наркотиків та убезпечити молодь можна лише при умові спільної боротьби з наркозлочинністю.

Анонімність гарантовано.

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області
 

Джерело: https://dn.npu.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.10.2021 20:16