У Маріуполі шукають водія, який підрізав автобус на своєму авто

У Маріуполі водій автобуса різко загальмував, щоб уникнути зіткнення з автомобілем, що несподівано вилетів на дорогу перед ним.
В результаті травмувалася кондуктор.

Нагадаємо, що ДТП сталася вчора біля зупинки громадського транспорту «Площа Кірова», в результаті чого 50-річна кондукторка впала і зламала ребра. Її доставили в обласну лікарню.

Начальник МТТУ Віталій Донєв розповів pr.ua, що підприємство надає всю можливу допомогу своїй співробітниці. Про те, що сталося, відразу було повідомлено в поліцію. Правоохоронцям належить встановити особу водія легкового авто і з'ясувати всі обставини ДТП.

«На дорогах Маріуполя стає все більше машин, а культура водіння, на жаль, знижується», - додав Віталій Донєв.
У Маріуполі це вже не перший випадок, коли через порушення правил дорожнього руху водіями легкових і інших машин в ДТП потрапляє комунальний транспорт.

Так, днями на вулиці Олімпійській ГАЗ-24, виїжджаючи з другорядної дороги, не переконався в безпеці маневру і врізався в тролейбус, який рухався головною вулицею.

Також з вини водія ВАЗ сталося зіткнення з трамваєм на перехресті вулиць Куїнджі та Митрополитської. Винуватець ДТП відшкодував збитки МТТУ.

Джерело: pr.ua

Категорії: Новини Маріуполя

22.10.2021 13:28