У Маріуполі відбудеться вистава-інсталяція «Між Часами»


У Маріуполі триває Марафон міжнародних резиденцій 2021. В рамках проєкту 17 жовтня відбудеться вистава-інсталяція «Між Часами». Вона поєднає в собі театр, музику та візуальне мистецтво.

У мультидисциплінарному арт-проєкті німецька режисерка Крістін Діссманн разом із молодими акторами народного театру «Театроманія», першої театральної школи-студії Маріуполя та художниками з Маріупольської філії Національної академії образотворчого мистецтва й архітектури досліджують місто. В унікальному обміні митці-учасники створюють нову розповідь про Маріуполь, балансуючи між фактами та уявою.

«Як тільки ми з нашою командою приїхали до України, одразу закохались у цю країну. Маріуполь – це творче місто з великим потенціалом. Актори та митці вдосконалюють свої навички та надихають глядачів. Рада, що можу приєднатися до ваших творчих наробіток та зробити щось спільне», - зазначила Крістін Діссманн.

Марафон міжнародних резиденцій — це сучасна театральна лабораторія мистецького діалогу, що має на меті відкрити новий культурний Маріуполь для всього світу. Резиденція об’єднує сучасних європейських режисерів та українських театральних митців у творчих експериментах. А результатом їх роботи стане створення в Маріуполі культурного продукту, який новою енергією перетворить місто на величезний творчий майданчик.

Тож приходьте 17 жовтня, о 19:00 на виставу, яка пройде у Центрі сучасного мистецтва «Готель Континенталь».
 


Джерело: https://mariupolrada.gov.ua

Категорії: Новини Маріуполя

13.10.2021 18:13