У Маріуполі з'явилося три додаткові пункти масової вакцинації від COVID-19

Голикова назвала сроки начала массовой вакцинации от коронавируса в РФ |  Новости | Известия | 24.11.2020
Один з них в самому центрі міста - в будівлі Головпоштамту по проспекту Миру.

Як розповів директор Центру медико-санітарної допомоги №3 Олександр Лазаренко, щеплення можуть зробити всі охочі з 10 до 14 години щодня, крім суботи та неділі. Для цього необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код і телефон.

«У Маріуполі зараз проходить масова вакцинація, і за сприяння Маріупольської міськради було відкрито пункт в будівлі Головпоштамту, - пояснив він. - Це було зроблено для зручності городян, яким не доведеться йти в лікувальні установи. З керівництвом АТ «Укрпошта» домовлявся департамент охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації. Треба відзначити, що обласна влада надає велику підтримку Маріуполю в проведенні вакцинації».
За його словами, ще в кінці минулого тижня пункт масової вакцинації тут працював в тестовому режимі та показав необхідність в його постійній роботі. За три дні тут зробили щеплення близько 140 маріупольців. Сьогодні - 39 осіб.

У наявність вакцини - AstraZeneca і CoronaVac, сьогодні повинні привезти Pfizer.

Ще два пункти масової вакцинації відкрилися в відділеннях АТ «Укрпошта»:

У Лівобережному районі - на вулиці Олімпійська, 175.
У Кальміуському районі - на проспекті Металургів, 166/1.
Про це pr.ua розповіла заступниця завідувача відділу моніторингу на небезпеку Маріупольської районної філії держустанови «Донецький обласний центр контролю і профілактики хвороб» Міністерства охорони здоров'я України Катерина Єлізарова.

Також в Маріуполі працюють пункти масової вакцинації проти коронавірусу в ТРЦ «ПортCity», ТЦ «Епіцентр» та соціальному офісі «Мультицентр» на Лівобережжі.

Джерело: pr.ua

Категорії: Новини Маріуполя

13.10.2021 18:11