Поїзд з Маріуполя до Львова курсуватиме на вісім годин швидше

«Укрзалізниця» скоротила час у дорозі за найбільш популярними напрямками з Маріуполя.
З 12 грудня маріупольці зможуть дістатися Львова, Києва та Харкова швидше.

Нововведення були озвучені в рамках презентації «Залізні зміни» на 2022 рік. Час у дорозі скоротився для таких маршрутів:

№77/78 Харків – Маріуполь у прямому напрямку курсуватиме на дві години менше, у зворотному – на майже три з половиною години;
№84/83 Київ - Маріуполь доставлятиме пасажирів на понад дві години швидше в прямому напрямку та на майже півтори години у зворотному.
Також «Укрзалізниця» помітно скоротила час у дорозі для пасажирів, які їдуть з Маріуполя до Львова. Якщо раніше така мандрівка залізницею тривала близько 29 годин, то тепер вона складатиме лише 21 годину. Це стало можливим завдяки введенню нового маршруту: №5/6 Маріуполь - Ворохта (Рахів).

Як зазначив на презентації керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський, сполучення Маріуполь – Львів отримало найбільше скорочення часу з усіх маршрутів Україною.

«Цей потяг зазнав найбільшого скорочення в часі: на вісім годин. При цьому не втрачені зупинки. Він сполучає майже всю країну, тому скоротити час для нас було надважливо», - підкреслив він.

Джерело: pr.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новини Львова

07.10.2021 18:47