У Маріуполі закриють Центр масової вакцинації на базі СК «Іллічівець»

У Маріуполі один з центрів масової вакцинації, організований на базі СК «Іллічівець», змінить місце розташування. За нинішньою адресою він буде працювати по 30 вересня (включно).
Про це розповів начальник відділу з організації первинної медичної допомоги департаменту охорони здоров'я Маріупольської міськради Євген Бєкасов.

З 1 жовтня Центр масової вакцинації продовжить роботу в ТЦ «Епіцентр» (пр. Миру, 130). Графік прийому охочих отримати щеплення залишиться колишнім: він буде відкритий щодня з 09:00 до 15:00.

«Центр масової вакцинації на базі СК «Іллічівець» передислокується у зв'язку з настанням холодів, - уточнив Євген Бєкасов. - Два інших центри - в «ПортCity» і «Мультицентрі» продовжують працювати без змін. Також у місті працюють пункти вакцинації в усіх центрах ПМСД, кожен з яких має мобільну бригаду для вакцинації організованих колективів або маломобільних груп населення».
Як зазначив Євген Бєкасов, у Маріуполі доступні 27 746 доз вакцин від коронавірусу - Pfizer, AstraZeneca і CoronaVac. Запаси препаратів поповнюються щотижня, тому проблем з доступністю вакцини для населення в місті немає. З початку прищеплювальної кампанії першою дозою вакцинувалися 51 562 маріупольці, а двома - 33 355, тобто повністю імунізовані близько 8,6% дорослого населення.

«У Маріуполі зростання рівня захворюваності на коронавірус спостерігається з кінця серпня. Він поступовий, але вже почав нарощувати сили, - зазначив Євген Бєкасов. - На сьогодні виявлено 117 нових випадків, а всього з початку пандемії в місті захворіли 31 120 осіб».


Джерело: pr.ua

Категорії: Новини Маріуполя

23.09.2021 13:14