ЗНО-2022: запрошуємо на підготовчі курси у Полтавській політехніці!

ЗНО-2022: запрошуємо на підготовчі курси у Полтавській політехніці!

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» триває набір на підготовчі курси за програмами ЗНО і відкрита онлайн-реєстрація. Викладачі допоможуть якісно підготуватись, обрати предмети для спеціальностей і успішно здати ЗНО. Випускники підготовчих курсів отримують переваги при вступі.




Університет пропонує чудову можливість якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Абітурієнти можуть скласти ЗНО з високими балами та успішно вступити до закладів вищої освіти. При вступі до Національного університету «Полтавська політехніка імені Кондратюка» випускники підготовчих курсів матимуть переваги. Початок занять — 01 жовтня 2021 року.


Зареєструватись онлайн можна за посиланням: https://forms.gle/Rk4XLpbnypJN22st5


Куди звертатися: 36000, м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, каб. 123


Контактні телефони: (0532) 561 897, (0532) 561 604, (099) 057 65 17


Підготовчі курси діють з 8 основних предметів. Також готуємо до вступних випробувань на творчих конкурсах із креслення, рисунку та живопису.


Можна обирати різні форми навчання — вечірні або заочні курси. З вартістю можна ознайомитись на сайті університету.


«Наші викладачі готують до успішної здачі ЗНО за відповідними програмами. Якість підготовки засвідчується високими результатами абітурієнтів, які пройшли наші підготовчі курси і чимало хто став лідером рейтингу, виборовши навчання за державним замовленням. Також ми допомагаємо сформувати коректний набір предметів відповідно до спеціальності, яку бажає абітурієнт, а також зареєструватись на ЗНО.


Окрім різних форм навчання, школярі з Полтавщини можуть обирати проходження підготовчих курсів на базі закладів освіти своєї територіальної громади — ми співпрацюємо і відкриваємо представництва.


Щомісячно викладачі університету, згідно з програмами ЗНО, проводять для слухачів підготовчих курсів контрольні роботи з метою оцінювання отриманих знань.


Після успішного закінчення підготовчих курсів абітурієнти мають значно вищі шанси не просто на успішне складання іспитів, а на результат вище середнього. Слухачі, які вступатимуть до Полтавської політехніки на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, ще й отримують додаткові 10 балів. Запрошуємо і чекаємо на заняттях!» — прокоментувала Світлана Ревенко.



Відгуки про підготовчі курси


Випускникам підготовчих курсів університету для вступу на основі повної загальної середньої освіти до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на нижче зазначені спеціальності (спеціалізації) надається особлива підтримка — нараховуються додаткові 10 балів за результатами підсумкової атестації за умови, якщо вступник допускається до участі в конкурсному відборі для зарахування на навчання.


Перелік природничо-математичних та інженерно-технічних спеціальностей, яким надається особлива підтримка, на які під час вступу до Полтавської політехніки додаються 10 балів за успішне закінчення підготовчих курсів:


Шифр

галузі Найменування

галузі знань Спеціальність Код

спеціальності

10 Природничі науки Екологія 101

Науки про Землю (Геологія нафти і газу) 103

13 Механічна інженерія Прикладна механіка (Технології машинобудування) 131

Галузеве машинобудування 133

14 Електрична інженерія Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електромеханічні системи автоматизації та електропривод) 141

Теплоенергетика (Енергетичний менеджмент) 144

17 Електроніка та телекомунікації Телекомунікації та радіотехніка 172

18 Виробництво та технології Технології захисту навколишнього середовища 183

Гірництво (Буріння свердловин) 184

Нафтогазова інженерія та технології (Буріння та освоєння свердловин) 185

19 Архітектура та будівництво Будівництво та цивільна інженерія 192

Геодезія та землеустрій (Будівельний бізнес) 193

27 Транспорт Автомобільний транспорт 274

Підписуйтесь:


Джерело: www.poltava.pl.ua

Категорії: Новости Полтавы

23.09.2021 00:48