Влада Полтави скасувала половину заходів до Дня міста (оновлена афіша)

АФІША)

Через дощ організатори скоротили половину заходів до Дня міста Полтави 23 вересня

23 вересня Полтава святкуватиме День міста та відзначатиме 78-му річницю вигнання нацистів з міста. Сьогодні, об 11-й годині у Полтавській міськради провели нараду та вирішили скоротити святкову програму через негоду. Зокрема, скасували заходи, які проходять просто неба: Арт-паті на Білій Альтанці, зустріч в стилі ретро у парку Незалежності, літературну галерею у Березовому сквері, історично-мистецький квартал в Петровському парку, розважальну програму «Місто дитячих мрій» на майданчику «Твій простір», танцювальний Марафон у Корпусному парку.

Отже, у місті на завтра заплановані такі заходи:

09:30 — Покладання квітів до Вічного вогню з нагоди 78-ї річниці вигнання нацистів з Полтави та Дня міста (Меморіал Солдатської Слави).

10:30 — Вручення щорічної міської премії імені В. Г. Короленка у Полтавському літературно-меморіальному музею В. Г. Короленка.

11:00 — Інформаційний квартал (початок роботи фотозон) по вул. Соборності.

11:00 — Музичний вернісаж у виконанні педагогів та вихованців Полтавської музичної школи № 1 імені Платона Майбороди (Полтавський літературно-меморіальний музей І. Котляревського).

12:00 — Автопробіг, старт на Соборному майдані.

15:00-20:00 — Розважальна локація «Relax і двіж в ПМПК і В «Перемога» — шоу ілюзій, шоу гімнастики у повітрі, виступи артистів, прапор-шоу, байкер-шоу, фаєр-шоу;

16:00 — Відкритий урок із пастелі Ярослава Терновського на Білій Альтанці.

16:00 — Творчий вечір поета-пісняра Юрія Жолтишева (Полтавський літературно-меморіальний музей І. Котляревського).

18:00-21:00 — на Театральній площі концертна програма «Полтава — в кожному з нас» за участю Cellovechno band, Special Chic, Jazz Therapy Band, Masazh, МОRЯ та зіркової гості — Олі Цибульської.

Скасовувати заходи через запровадження «жовтої» зони на території України, судячи за все, поки не планують. Контролювати наявність COVID-сертифікатів наразі також навряд чи будуть.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

23.09.2021 00:46