На Чернігівщині сталося 4 ДТП, одна из них - фатальна для 27-річного водія

На Чернігівщині сталося 4 ДТП, одна из них - фатальна для 27-річного водія
В смт Талалаївка по вул Незалежності об 11 год. 44 хв. 12 вересня водій автомобіля "ВАЗ-217030" здійснив наїзд на велосипедиста, який рухаючись з другорядної дороги на головну, не надав переваги іншим транспортним засобам. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми, госпіталізації не потребує.
 
На автодорозі біля с. Заїзд Прилуцького району поблизу АЗС  о 20 год. 49 хв. 12 вересня водій автомобіля "Volkswagen Caddy" здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду автомобіля у попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми та був госпіталізований до КНП «Прилуцька міська лікарня».
 
В с. Киїнка Чернігівського райну по вул. Перемоги о 18 год. 58 хв. 12 вересня водійка автомобіля "Kia Ceed" не впоралась з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху і здійснила зіткнення з автомобілем "Ford Focus". Внаслідок пригоди пасажирка автомобіля "Ford Focus" отримала тілесні ушкодження та каретою екстреної медичної допомоги була доставлена до КНП «Чернігівська міська лікарня №2»;
В с. Верба Новгород-Сіверського району (Коропська ТГ) о 22 год. 20 хв. 12 вересня водій автомобіля "ВАЗ-21099" бордового кольору з київським номерами АІ 6656 ВО здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля, 1993 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, пасажир отримав тілесні ушкодження. Триває слідство. Відомо, що тіло водія деблокували з автівки чернігівські рятувальники, пасажир вибрався назовні самостійно. 
Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Gorod.cn.ua

Источник: gorod.cn.ua

Категории: Новости Чернигова

13.09.2021 10:25