20 студентів отримали сертифікати «Муніципальної школи-2021»

Сьогодні студенти літньої «Муніципальної школи-2021» отримали сертифікати, які засвідчують проходження лекцій та практики на комунальних підприємствах Маріуполя. Найбільш активним учасникам запропонували пройти стажування з можливістю подальшого працевлаштування.

«Коли є мета та прагнення, можна багатого досягти. За останні роки комунальні підприємства вийшли на більш сучасний, комфортний рівень праці та обслуговування. Зараз молодь має можливість не тільки працевлаштуватися, але й професійно розвиватися. У кожного є можливість кар’єрного росту. Треба тільки вірити у свою справу та впевнено йти вперед. «Муніципальна школа» дала змогу студентам побачити все з середині. Впевнена, що їх свіжий погляд у майбутньому допоможе Маріуполю розвиватися та ставати ще кращим», - зазначила директорка департаменту по роботі з персоналом та зверненнями громадян Вікторія Захарченко.

Протягом чотирьох днів молодь спілкувалася з першими керівниками  «Маріупольтепломережі», МКП зеленого будівництва,  «Комунальника» та МТТУ.  Студенти побували на локаціях, щоб особисто побачити усі робочі процеси. Останнім пунктом був «Зеленбуд».  Директор підприємства Сергій Кесарев розповів, що на сьогодні штат налічує 870 працівників. Чотири виробничих дільниці обслуговують 798,16 Га міста. До них входять парки, площі, сквери та пляжі. Обов’язки підприємства  - озеленення міських територій, проєктування клумб, організація газонів, створення єдиного ландшафту міста. Його співробітники щодня роблять Маріуполь красивим, зеленим та доглянутим. 

Учасниками «Муніципальної школи» стали 20 студентів середніх спеціальних навчальних закладів: Маріупольський професійний аграрний ліцей, міський електромеханічний технікум та фаховий коледж ДВНЗ «ПДТУ», Великоанадольський лісотехнічний коледж. Вони співпрацюють з Маріупольською міською радою, комунальними підприємствами міста та діють у рамках  укладеного Меморандуму.


Джерело: https://mariupolrada.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

10.06.2021 18:06