Президент України нагородив завідувача кафедри Полтавської політехніки Ольгу Комеліну

Професор Ольга КомелінаПрофесор Ольга Комеліна

Професор Ольга Комеліна отримала почесне звання «Заслужений працівник освіти України»

17 травня Президент України Володимир Зеленський підписав указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки». Серед нагороджених науковців і мешканка Полтави. Так, почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно Ользі Комеліній, доктору економічних наук, професору, завідувачці кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Як повідомили у медіа-центрі вишу, професор Ольга Комеліна — авторитетний науковець, яка досліджує інноваційно-інвестиційні механізми реалізації стратегій соціально-економічного розвитку (макро-, мезо- та мікрорівні); проблеми безпекоорієнтованого сталого розвитку в умовах цифрової трансформації економіки; оцінювання ефективності сучасних технологій менеджменту в умовах посилення інноваційної конкуренції підприємств. Понад 25 років вона працює у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», автор понад 150 статей у фахових видання України та у зарубіжних виданнях; 11 монографій, у тому числі одноосібних, більше 50 навчально-методичних розробок, навчальних посібників, підручників.

Ольга Комеліна була відповідальним виконавцем держбюджетних і науково-дослідних тем, залучена до роботи у вітчизняних та міжнародних редакційних колегіях фахових журналів з економіки та менеджменту.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

18.05.2021 11:23