У Полтаві затримали трьох розбійників, які пограбували подружжя та їхнього друга


Поліція затримала трьох чоловіків, яких підозрюють у розбійному нападі на компанію людей у Полтаві

Підозрюваних у розбійному нападі поліцейські затримали за кілька годин після вчинення злочину. Трьом полтавцям інкримінують насильницьке привласнення майна подружньої пари та їх знайомого у Київському районі Полтави. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

16 травня, близько 2-ї ночі, підозрювані вчинили напад на компанію, яка відпочивала на подвір’ї приватного будинку. Силою зловмисники змусили подружжя та їх знайомого віддати майно й гроші. Після скоєного фігуранти втекли.

Отримавши повідомлення про злочин, наряди поліції міста орієнтували на встановлення та затримання нападників. Одного із фігурантів за прикметами встановили патрульні поліцейські. Ще двох спільників упродовж кількох годин знайшли оперативники карного розшуку та слідчі.

З’ясувалося, що у двох фігурантів, яким 30 та 22 роки, є кримінальний досвід — у минулому у них були судимості за майнові злочини. Третій спільник, якому також 30 років, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Чоловіків затримали за ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, усі троє вже отримали підозри у вчиненні особливо тяжкого злочину. Слідчі готують клопотання щодо взяття підозрюваних під варту.

За цим фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 3 ст. 187 ККУ (Розбій, поєднаний з проникненням у житло). Фігурантам загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.


Джерело: www.poltava.pl.ua

Категорії: Новости Полтавы

17.05.2021 23:23