Поліцейські Маріуполя викрили місцевого мешканця, який займався збутом амфетаміну

Підозрюваний замовляв наркотик через інтернет та потім із націнкою збував його у руки місцевим мешканцям. Бійці роти поліції особливого призначання викрили наркоторговця та його «клієнта» на одній з вулиць міста.
Вчора, 16 травня, під час патрулювання Центрального району Маріуполя, бійці роти поліції особливого призначання ГУНП в Донецькій області виявили двох чоловіків, які голосно сперечалися та порушували громадський порядок.
При перевірці документів останніх правоохоронці встановили, що чоловіки мають при собі згортки із порошкоподібною речовиною. Для встановлення усіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група Маріупольського районного управління поліції.
Так, в ході слідчий дій, було встановлено, що 31-річний маріуполець замовив через інтернет згортки з амфетаміном та потім збув їх своєму 37-річному приятелю. Також, правоохоронці з’ясували, що обидва чоловіка вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
На даний час, всі вилучені речовини направлено на експертизу.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.
Возможно, это изображение (текст «нацональна полщия»)
Нет описания фото.
Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Джерело: mariupol-police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

17.05.2021 17:06