Поліцейські Маріуполя розшукали підлітка, який не повернувся додому з прогулянки

Сьогодні, 3 травня, близько 03:00 до поліції надійшло повідомлення про зникнення 14-річного школяра. Матір повідомила що вдень син пішов гуляти, однак, невдовзі зв’язок із ним був втрачений. Мобільний хлопця був вимкнений та до дому він не повернувся. До ранку поліцейські розшукували школяра по всім можливим місцям та знайшли його у гостях в знайомого. З дитиною усе в порядку.
Встановлено, що неповнолітній вирішив залишитися у товариша, через те, що матір перебувала усю ніч на роботі. Хлопець вважав, що мати буде думати що він удома та не хвилюватиметься.
Натомість, коли мобільний сина був вимкнений та жінка не знала його місцеперебування, вона не на жарт занепокоїлася та звернулася по допомогу до поліцейських.
Дізнавшись про зникнення дитини, інспектори ювенальної превенції та оперативники Приморського відділу поліції негайно приступили до пошуків. До ранку вони розшукували хлопця на всіх прилеглих вулицях, по сусідах, знайомих та невдовзі розшукали його за місцем мешкання одного з товаришів.
З 14-річним юнаком було проведено бесіду профілактичного характеру, аби про всі свої наміри та плани він завжди повідомляв матері.
Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и текст) 

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області

Джерело: mariupol-police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

03.05.2021 11:50