Маріупольські депутати прийняли зміни до бюджету на 2021 рік

Сьогодні, на сесії міської ради, затвердили зміни та доповнення до бюджету Маріуполя на 2021 рік. Проєктом рішення передбачено доходи у розмірі 4,7 млрд грн. Видатки складатимуть 5,2 млрд грн. Вони будуть спрямовані на розвиток соціальних об’єктів, житлової сфери та транспорту.

Директор департаменту фінансів Катерина Каленик розповіла, що ключовий напрямок спрямування коштів – розвиток соціальних галузей. Зокрема, 45 млн грн буде направлено на підвищення заробітної платні співробітникам бюджетних установ. Серед них – дитячих садків, музеїв, музичних та мистецьких шкіл та інших закладів соціальної та культурної сфер.

Також кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт закладів освіти, міської лікарні №4, закладів спорту та будівництво спортмайданчиків.

Окремо спрямують гроші на розвиток будівництва та транспорту. Зокрема, на підтримку ОСББ – 12 млн грн. Стільки ж буде направлено на будівництво Набережної у Лівобережному районі. Також витрати включатимуть: капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі та тротуарів, інженерних мереж та встановлення світлофорів.



Джерело: https://mariupolrada.gov.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.02.2021 16:28